Panoráma az Eged hegyre a nappaliból!

15 éve én azért szerettem bele, mert jó volt kinézni belőle. Ma már rá is jó nézni, mégis úgy érzem lassan elválnak útjaink.

Bizony mikor először megláttam, nem a külseje tetszett meg, hanem az a belső értéke, hogy csodás kilátást biztosított az Eged hegyre. Ez a mai napig változatlan.

Már az elején tudtam, hogy nekem úgy ahogy volt nem fog megfelelni, változnia kell! Persze sokan mondják, hogy ha összekötjük az életünk, fogadjuk el egymást, blabla…

Tudtam, hogy meg akarom és meg is tudom változtatni!

Végül olyan lett, amilyennek szerettem volna. Csinos, vagány, ideális méret, sok fény. Kényelmes élettér, és pont jó méretű, hogy ne kelljen órákig takarítani.

Mivel szeretem a természetes fényt, a fürdő és a háló közé üvegtégla falat tettem.

Hálószoba

Az ideális mérete miatt a költségei is kedvezőek. Havi 6-7 ezerből megvan a gázszámla. A fűtésről két hangulatos látványkonvektor gondoskodik, amiben látni a lobogó tüzet. A meleg vizet pedig a vadiúj gázüzemű vízmelegítő biztosítja.

A közös költség is barátságos, ráadásul benne van a takarítás díja is, így nem a lakóknak kell folyosót suvickolni.

Emlékszem voltak reggelek, mikor meglepett. Tudod, „az aki szép, az reggel is szép…” és bizony innen nézve egy napfelkelte igencsak csodás látvány. Ennek a dolognak van még egy kellemes vetülete: ha látom a napfelkeltét, nem tűz be egész nap a Nap, így délutánra nem lesz elviselhetetlen a hőség.

Napfelkelte

Közben tudatosult bennem, hogy van egy csomó jó tulajdonsága.

Mivel a magasföldszinten van, nem kell sokat lépcsőzni. Ez nem is egy sima hétköznap előny, hanem akkor, amikor fel kell cipelni a nagybevásárlást, egy új bútort, vagy a karácsonyfát.

Aztán az sem egy utolsó szempont, hogy a belváros még sétálva is csak kb 15 perc, így egy hétvégi buliba, buliból sem kell taxizni, vagy órákat gyalogolni!

Vigyáz a biztonságunkra is, távfelügyletre bekötött riasztó figyel, ha nem vagyunk itthon.

A természet is csak pár méter, mivel szemben velünk egy csinos park található.

Ha pedig nem a természetben van dolgod, a négy fal között nagy előny a gyors net. 1000/1000 maradhat?

De hiába a sok közös élmény, a boldog idők, kettőnk közös élete a vége felé közeledik. Szerintem valaki más felé kacsingat. Vagy valaki más kívánja őt.

Nem tehetek mást, ha megtalálja az igazit, elengedem. Majdcsak jön nekem is egy új…

Ha érdekel, engem kell hívj, a megfelelőt keresem neki!