Ingatlant szeretnék eladni

FIGYELEM! AZ űRLAP KITÖLTÉSÉVEL MUNKATÁRSUNK FOGJA ÖNT KERESNI! AMENNYBEN INGATLAN HIRDETÉST SZERETNE FELADNI, FELHASZNÁLÓI FIÓKOT KELL LÉTREHOZNIA, ÉS BEJELNTKEZÉS UTÁN TUD HIRDETÉST FELADNI!

FELHASZNÁLÓI FIÓKOT SZERETNÉK LÉTREHOZNI!

VAGY, A FACEBOOK FELHASZNÁLÓI ADATAIVAL AZONNAL BE TUD JELENTKEZNI, ÉS AZONNAL TUD HIRDETÉST BEKÜLDENI ITT:

BELÉPEK FACEBOOK-AL!

Az ingatlan eladás nem egyszerű feladat. Szakértői segítség nélkül nagyon hosszú idő telhet el az elhatározás, és a tényleges eladás között, ha egyáltalán sikerül eladni ebben a túlkínálatban az ingatlant. A komoly szakértő munkájának nem csak ára van, hanem eredménye is. Bízza szakértőre ingatlanja értékesítését! Ürlapunk segítségével metalálhatja az Ön lakóhelye közelében dolgozó szakértő munkatársainkat!

Kérem, hogy csak egy, vagy legfeljebb két értéket hagyjon a mezőben.
A fölösleges karaktereket törölje ki! Egy-egy kategóriához, esetleg több lehetőséget is meghagyhat, de törölheti is a lehetőségeket, ha Ön akar adatokat beírni.
Kérem írja be, hogy melyik megyében, illetve mely településen található az ingatlan! Nagyobb városok esetén a kerületet is tüntesse fel, illetve kisebb települések esetén a környék megnevezését. (pl.: Miskolc, Martinkertváros, vagy Miskolc, Selyemrét)
millió forint között
Kérem, a fölösleges karaktereket törölje ki!
Legutóbb feltöltött, vagy módosított hirdetéseink